Afspraak maken – Lash & Brow Salon

Afspraak maken

Wil jij graag een behandeling boeken bij Lash & Brow salon? U kunt de beschikbaarheid online in de kalender bekijken. U ontvangt na een online boeking een bevestiging per e-mail. De e-mail komt soms terecht in de spam box. Mocht u geen e-mail ontvangen neem dan contact met ons op.

Wij vragen een aanbetaling bij het maken van een afspraak. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden met betrekking op afspraken vind je hier. Kosteloos annuleren kan uitsluitend tot uiterlijk 48 uur voor de overeengekomen afspraak per e-mail.

Is er geen plek beschikbaar op de gewenste datum/tijd? Dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. U ontvangt een e-mail als er een plek vrijkomt.

Momenteel hebben wij een klantenstop voor wimperextensions en wenkbrauwen epileren. Het is nog wel mogelijk om een afspraak in te plannen voor powderbrows.

Bent u een vaste klant bij ons en wilt u bijvoorbeeld uw wimpers opvullen, dan kunt u hieronder een afspraak inplannen. Vaste klanten kunnen telefonisch contact met ons opnemen om full brow treatments in te plannen. 

 

 

Afspraak maken