Afspraak maken – Lash & Brow Salon

Afspraak maken

Wil jij graag een behandeling boeken bij Lash & Brow salon? U kunt de beschikbaarheid online in de kalender bekijken. U ontvangt na een online boeking een bevestiging per e-mail. De e-mail komt soms terecht in de spam box. Mocht u geen e-mail ontvangen neem dan contact met ons op.

Let op! Wij vullen geen wimperextensions op die door een andere salon is geplaatst. Heb jij nog wimperextensions op van een andere salon en wil je graag een afspraak? Dan kun je twee diensten kiezen in één afspraak. (nieuwe set + verwijderen)

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze algemene voorwaarden De algemene voorwaarden met betrekking op afspraken vind je hier. Kosteloos annuleren kan uitsluitend tot uiterlijk 48 uur voor de overeengekomen afspraak en dient schriftelijk te geschieden.

Beste klanten,

Wij zijn weer open vanaf 2 maart! Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te behandelen i.v.m. drukte. Het kan zijn dat de agenda volgeboekt is. Is er geen plek beschikbaar in de online agenda? U kunt ons telefonisch bereiken om te kijken wat we voor u kunnen doen; 0621979093

LET OP! Door de drukte kan het voorkomen dat de agenda vastloopt. U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. 

 

Afspraak maken