Cursussen – Lash & Brow Salon

Cursussen

ONE BY ONE CURSUS

De one by one cursus is een basis voor een beginnende wimperstylist. De cursus wordt gegeven in een intensieve lesdag waarbij alles van het vak behandeld wordt. Hierbij wordt er een goede basis gelegd om door te kunnen ontwikkelen. Tijdens deze opleiding leert u het theoretische gedeelte en vervolgens de praktijk gedeelte. U leert bij deze cursus één extension op één natuurlijke haar te plaatsen, haartje op haartje.

Lash & Brow salon staat voor kwaliteit! De trainingen worden altijd met maximaal 2 cursisten gegeven. Op deze manier kan ik u alle aandacht geven en daar waar u moeite heeft extra helpen.

Aan het begin van de cursus ontvangt u een theorieboek en een starterspakket. Bij voldoende resultaat ontvangt u aan het einde van de cursus dag een certificaat. Voor deze cursus heeft u een model nodig om te oefenen. U dient zelf te zorgen voor een model.

Deze cursus bedraagt €395,- excl. btw en inclusief een starterspakket.RUSSIAN VOLUME CURSUS

Heeft u ondertussen al de cursus one by one gevolgd, voldoende ervaring opgedaan met de one by one techniek en wilt u meer leren? Deze cursus is ontworpen voor de gecertificeerde One by One wimperstyliste, die hun kennisniveau willen verhogen. Uitsluitend geschikt voor de ervaren wimperstylisten!

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions is de Russian volume. Dit wordt ook wel de 2D-6D volume wimpers genoemd. Bij deze techniek worden er meerdere ultradunne wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst in neer diepte en volume te creëren. De haartjes van de volume techniek zijn dunner en lichter. Zo kunt u meer extensions op de natuurlijke wimper plaatsen. Dit leidt tot een waaierachtig effect met meer volume!

Deze techniek is ideaal voor de mensen die van een mooie glamoureuze look houden met vollere wimpers. Ook kunt u met de volume techniek een zeer natuurlijke effect creëren. Het is ook een oplossing voor de mensen die van nature weinig wimperhaartjes hebben. Een ander voordeel met de volume techniek is dat deze wimperextensions vrijwel gewichtloos zijn en voelen nog zachter aan. Bij deze training leert u overigens ook werken met verschillende oogvormen, gezichtsvormen.

Deze cursus bedraagt €375,00 excl. btw.

Perfectioneer je skills als lash artist!

ONE BY ONE MASTERCLASS

Bent u een gecertificeerd wimperstylist met aantoonbare werkervaring en loopt u nog tegen problemen aan met het plaatsen van de wimperextensions? Of wilt u uw skills perfectioneren? Dan kunt u bij ons een cursus nemen!

Lash & Brow salon helpt u met de problemen waar u tegenaan loopt. Tijdens de perfectietraining leert u alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van wimperextensions en wordt de focus gelegd op details die belangrijk zijn bij het zetten van een perfecte set wimperextensions.

Tijdens deze cursus gaat u een nieuwe set plaatsen op een model en word u intensief begeleidt. Op die manier perfectioneert u nog meer uw technieken en leert u efficiënter te werken met tijd en materialen.

Deze cursus bedraagt €275,- excl. btwPerfectioneer je skills als lash artist!

RUSSIAN VOLUME MASTERCLASS

De volume masterclass is voor de reeds ervaren wimperstyliste. Tijdens de masterclass gaan we in op alle punten waar u tijdens het plaatsen van een volume set tegen aan loopt. Daarnaast zullen wij onze trips en tricks met u delen! De volgende onderdelen komen aan bod:

Hoe maak ik nog mooiere waaiers?
Welke Pick-up technieken zijn er nog meer?
Is mijn lijmgebruik juist?
Hoe voorkom ik dat mijn waaiers dicht klappen?
Hoe maak ik mooie foto’s?

Let op: u dient een eerder behaald certificaat te kunnen overhandigen, wanneer u elders een opleiding heeft gevolgd kunt u uiteraard zonder problemen bij ons de perfectie training volgen. Wij raden aan om niet eerder aan de training deel te nemen dan wanneer u ongeveer een half jaar ervaring heeft met deze techniek.

Tijdens deze cursus gaat u een nieuwe set plaatsen op een model en word u intensief begeleidt. Op die manier perfectioneert u nog meer uw technieken en leert u efficiënter te werken met tijd en materialen.

Deze cursus bedraagt €325,- excl. btwPERFECT FAN WORKSHOP

Altijd moeite met het maken het maken van de perfecte volume fan? Tijdens de perfect fan workshop gaat u intensief oefenen op het maken van de perfecte volume waaier.

Waar moet je op letten?
Wat is het juiste lijm gebruik?

Er worden verschillende technieken gedemonstreerd. De perfect fan workshop is enkel door ervaren stylisten met een volume certificaat te volgen.

U heeft voor deze workshop geen model nodig en u werkt met de producten uit de salon. Na afloop ontvangt u een erkend certificaat. Na de training kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht.

Deze cursus bedraagt €99,- excl. btw

Het inplannen van de cursusdata geschiedt altijd in overleg. Heeft u een voorkeur voor een andere studiedag of wilt u de cursus in uw eigen salon? Informeer dan naar onze mogelijkheden. U kunt zich inschrijven door een mail met uw gegevens te sturen naar info@lashandbrowsalon.nl of telefonisch via 06-21979093. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail en een aanbetaling. U krijgt hier meer informatie over in de bevestigingsmail.