Cursussen – Lash & Brow Salon

Cursussen

ONE BY ONE CURSUS

De one by one cursus is een basis voor een beginnende wimperstylist. De cursus wordt gegeven in een intensieve lesdag waarbij alles van het vak behandeld wordt. Hierbij wordt er een goede basis gelegd om door te kunnen ontwikkelen. Tijdens deze opleiding leert u het theoretische gedeelte en vervolgens de praktijk gedeelte. U leert bij deze cursus één extension op één natuurlijke haar te plaatsen, haartje op haartje.

Lash & Brow salon staat voor kwaliteit! De trainingen worden altijd met maximaal 2 cursisten gegeven. Op deze manier kan ik u alle aandacht geven en daar waar u moeite heeft extra helpen.

Aan het begin van de cursus ontvangt u een theorieboek en een starterspakket. Bij voldoende resultaat ontvangt u aan het einde van de cursus dag een certificaat. Voor deze cursus heeft u een model nodig om te oefenen. U dient zelf te zorgen voor een model.

Deze cursus bedraagt €395,- excl. btw en inclusief een starterspakket.RUSSIAN VOLUME CURSUS

Heeft u ondertussen al de cursus one by one gevolgd, voldoende ervaring opgedaan met de one by one techniek en wilt u meer leren? Deze cursus is ontworpen voor de gecertificeerde One by One wimperstyliste, die hun kennisniveau willen verhogen. Uitsluitend geschikt voor de ervaren wimperstylisten!

De nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions is de Russian volume. Dit wordt ook wel de 2D-6D volume wimpers genoemd. Bij deze techniek worden er meerdere ultradunne wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst in neer diepte en volume te creëren. De haartjes van de volume techniek zijn dunner en lichter. Zo kunt u meer extensions op de natuurlijke wimper plaatsen. Dit leidt tot een waaierachtig effect met meer volume!

Deze techniek is ideaal voor de mensen die van een mooie glamoureuze look houden met vollere wimpers. Ook kunt u met de volume techniek een zeer natuurlijke effect creëren. Het is ook een oplossing voor de mensen die van nature weinig wimperhaartjes hebben. Een ander voordeel met de volume techniek is dat deze wimperextensions vrijwel gewichtloos zijn en voelen nog zachter aan. Bij deze training leert u overigens ook werken met verschillende oogvormen, gezichtsvormen.

Deze cursus bedraagt €375,00 excl. btw.ONE BY ONE MASTERCLASS

Perfectioneer je skills als lash artist!

Bent u een gecertificeerd wimperstylist met aantoonbare werkervaring en loopt u nog tegen problemen aan met het plaatsen van de wimperextensions? Of wilt u uw skills perfectioneren? Dan kunt u bij ons een cursus nemen!

Lash & Brow salon helpt u met de problemen waar u tegenaan loopt. Tijdens de perfectietraining leert u alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van wimperextensions en wordt de focus gelegd op details die belangrijk zijn bij het zetten van een perfecte set wimperextensions.

Tijdens deze cursus gaat u een nieuwe set plaatsen op een model en word u intensief begeleidt. Op die manier perfectioneert u nog meer uw technieken en leert u efficiënter te werken met tijd en materialen.

Deze cursus bedraagt €275,- excl. btwRUSSIAN VOLUME MASTERCLASS

Perfectioneer je skills als lash artist!

De volume masterclass is voor de reeds ervaren wimperstyliste. Tijdens de masterclass gaan we in op alle punten waar u tijdens het plaatsen van een volume set tegen aan loopt. Daarnaast zullen wij onze trips en tricks met u delen! De volgende onderdelen komen aan bod:

Hoe maak ik nog mooiere waaiers?
Welke Pick-up technieken zijn er nog meer?
Is mijn lijmgebruik juist?
Hoe voorkom ik dat mijn waaiers dicht klappen?
Hoe maak ik mooie foto’s?

Let op: u dient een eerder behaald certificaat te kunnen overhandigen, wanneer u elders een opleiding heeft gevolgd kunt u uiteraard zonder problemen bij ons de perfectie training volgen. Wij raden aan om niet eerder aan de training deel te nemen dan wanneer u ongeveer een half jaar ervaring heeft met deze techniek.

Tijdens deze cursus gaat u een nieuwe set plaatsen op een model en word u intensief begeleidt. Op die manier perfectioneert u nog meer uw technieken en leert u efficiënter te werken met tijd en materialen.

Deze cursus bedraagt €325,- excl. btwPERFECT FAN WORKSHOP

Altijd moeite met het maken het maken van de perfecte volume fan? Tijdens de perfect fan workshop gaat u intensief oefenen op het maken van de perfecte volume waaier.

Waar moet je op letten?
Wat is het juiste lijm gebruik?

Er worden verschillende technieken gedemonstreerd. De perfect fan workshop is enkel door ervaren stylisten met een volume certificaat te volgen.

U heeft voor deze workshop geen model nodig en u werkt met de producten uit de salon. Na afloop ontvangt u een erkend certificaat. Na de training kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht.

Deze cursus bedraagt €99,- excl. btwCURSUS BROWSTYLISTE

Wil jij je eigen business beginnen en wil je leren hoe je wenkbrauwen moet stylen? De cursus browstyliste is een intensieve cursus waarbij we alles doornemen op het gebied van wenkbrauwen!

Tijdens de cursus gaan we leren hoe je wenkbrauwen moet waxen. De cursus bestaat uit een groepje van maximaal 3 cursisten zodat we je voldoende aandacht kunnen geven. Op deze dag behandelen wij:
Theorie
Productkennis
Contra indicaties
Salonmanagement
Praktijk op model
Correct opmeten en uittekenen van de wenkbrauwen
Verven/waxen/epileren/knippen
Finishing touch met make up en de perfecte foto maken voor je portfolio!

Tijdens deze dag krijg je van ons alle tools om een goede browstyliste te worden. Kom je ergens niet uit? Wij willen je graag steunen na de training en staan voor je klaar als je hulp nodig hebt!
De cursus is inclusief een volledig starterspakket. Je hebt voor deze cursus 1 model nodig.

Deze cursus bedraagt €475,- excl. btwBROW LAMINATION WORKSHOP

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! Het is DE trend van dit moment. Met deze behandeling stylen we de brows in de gewenste richting. Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen. Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen! Deze behandeling blijft zo’n 6 – 8 weken zitten.

In deze training gaan wij alles doornemen op het gebied van brow lamination en uitvoeren op een model. U ontvangt een Lashtag starters pakket en een erkend certificaat.

Na de training kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht. U heeft voor deze training 1 model nodig, hier dient u zelf voor te zorgen. De gehele training duurt ongeveer 2 uur.

Deze cursus bedraagt €169,50 excl. btwLASH LIFT CURSUS

De Lashlift is een van de hotste trends op wimpergebied en mag zeker niet aan uw behandelingen ontbreken. Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Deze behandeling is een ideale aanvulling voor in uw salon.

U ontvangt een Lashtag starters pakket en een erkend certificaat. Na de training kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht. U heeft voor deze training 1 model nodig, hier dient u zelf voor te zorgen. De gehele training duurt ongeveer 3 uur.

Deze cursus bedraagt €299,95 excl. btw (incl. een certificaat & Luxe Kit twv €199,95 ex btw)

Heeft u al ervaring in het liften van wimpers en kunt u dit aantonen door middel van een certificaat? Dan kunt bij ons ook terecht voor een 1 uur durende omscholing met de LASHTAG Lash Lift workshop voor €199,95 ex btw. De workshop is incl. een certificaat & Luxe Kit twv €199,95 ex btw.

Het inplannen van de cursusdata geschiedt altijd in overleg. Heeft u een voorkeur voor een andere studiedag of wilt u de cursus in uw eigen salon? Informeer dan naar onze mogelijkheden. U kunt zich inschrijven door een mail met uw gegevens te sturen naar info@lashandbrowsalon.nl of telefonisch via 06-21979093. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail en een betaling. U krijgt hier meer informatie over in de bevestigingsmail.
 
 
Afspraak maken