Brows – Lash & Brow Salon

Brows

BROW STYLING

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Samen kijken we welke vorm het best bij uw gezicht past om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. Maar wat is wenkbrauwstyling precies? Het is meer dan alleen epileren. Het is op zoek gaan naar de perfecte vorm, om je gezicht er zo mooi mogelijk uit te laten zien! De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals, waxen, threaden, epileren en trimmen.


Voor wenkbrauwstyling gebruiken we een zeer milde wax die alleen aan de haren hecht en niet aan de huid, of wij werken met draad (threading). Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande producten. Of je nu kiest voor wax- of draadbehandelingen, het resultaat zal net zo mooi zijn. Alleen de techniek is anders. Weet u niet welke methode u moet kiezen? Geen probleem. Bij uw behandeling kunt u bespreken met de specialist wat het beste voor u is. Wij helpen u graag!

REGULAR VERF OF HENNA ?

Door wenkbrauw verf te gebruiken kun je de wenkbrauw haren een paar tinten donkerder maken. Als je wenkbrauwen van nature heel licht zijn en/of als je van een natuurlijk resultaat houdt, dan is het misschien beter om voor een regular verf te kiezen. De regular verf blijft ongeveer 6 weken in de haren en is verkrijgbaar in diverse kleuren, met elkaar te mengen.

Henna is een perfect alternatief voor regular verf, zonder het gebruik van waterstofperoxide. Onze wenkbrauw henna geeft de wenkbrauw haren gedurende een periode van 4 tot 6 weken een prachtige kleur. Henna laat een kleur op de huid achter, die heel subtiel tot donker kan zijn. Doordat Henna verf niet alleen op de haartjes hecht maar ook op de huid, krijgen de wenkbrauwen een vollere look. Daarnaast is henna verf een mooie manier om wenkbrauwen te corrigeren wanneer de haargroei niet overal gelijk is. De henna blijft 5 tot 14 dagen op de huid. U hoeft na de behandeling niet meer met een potlood of poeder bij te tekenen. Wenkbrauw henna is er in verschillende kleuren, en is met elkaar te mengen. Van lichtblond, koel tot warm, tot donkerbruin. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte kleur. Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar!CONTRA INDICATIES

  • Allergie voor Henna/walnoten
  • Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)
  • Gebruik van Lithium
  • Wondjes rondom de wenkbrauwen
  • Recent geverfde wenkbrauwen


BROW LIFT/LAMINATION

MAAK KENNIS MET DE NIEUWSTE TREND OP HET GEBIED VAN WENKBRAUWEN!

Groeien je wenkbrauwen in de verkeerde richting, of heb jij een litteken in jouw wenkbrauw? Of.. Wil je vollere wenkbrauwen? Dan is Brow Lift dé behandeling voor jou. Wij kunnen helpen om de haartjes in de gewenste positie te plaatsen! Brow Lift is de allernieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen en nu ook beschikbaar bij Lash & Brow salon!

WAT IS EEN BROWLIFT?
Brow Lift, (ook wel brow lamination genoemd) is een nieuwe behandeling om de natuurlijke wenkbrauw haartjes door middel van verschillende lotions in een bepaalde richting, style of vorm te krijgen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen voller en strakker. A-symmetrische wenkbrauwen, littekens vallen daardoor minder op en verkeerd groeiende haren worden gelift met als resultaat: mooi gestylde strakke wenkbrauwen voor weken!

Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Voor een optimaal effect kun je er ook voor kiezen om jouw wenkbrauwen te laten verven en waxen.

FLUFFY BROWS
Naast de natuurlijke Brow Lift is er ook een andere style die ook wel Fluffy Brows wordt genoemd. Dit is een extremere trend waarbij de wenkbrauw haartjes vanaf de aanzet recht omhoog worden gestyled. De wenkbrauwen lijken voller en browgel is overbodig.

 
 
 
Afspraak maken