Wenkbrauwen – Lash & Brow Salon

Wenkbrauwen

BROW STYLING

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke en verzorgde uitstraling. Samen kijken we welke vorm het best bij uw gezicht past om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals, waxen, threaden, epileren en trimmen.


HENNA BROWS

Wilt u graag vollere en strakke wenkbrauwen? Dan is de Henna wenkbrauw behandeling perfect voor u!

Henna is een perfect alternatief voor gewone wenkbrauw verf, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Doordat Henna verf niet alleen op de haartjes hecht maar ook op de huid, krijgen de wenkbrauwen een vollere look. Daarnaast is henna verf een mooie manier om wenkbrauwen te corrigeren wanneer de haargroei niet overal gelijk is. U hoeft na de behandeling niet meer met een potlood of poeder bij te tekenen. Deze behandeling zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar!

Er wordt eerst naar uw gezichtsvorm en de vorm van uw wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar kijken we samen verder welke vorm uw wenkbrauwen krijgen en welke techniek er wordt toegepast. De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van verschillende technieken zoals, waxen, threading, epileren en trimmen. Hierna wordt het gekleurd met henna. Henna is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn verschillende kleuren welke met elkaar gemengd kunnen worden om een perfect resultaat te bereiken! De kleuren worden vaak gemengd om tot een tint te komen die het beste bij u past! De henna blijft gemiddeld tot 2 weken op de huid zichtbaar en tot 8 weken in de haren, dit is afhankelijk van uw huid type en wenkbrauw nazorg.CONTRA INDICATIES

  • Allergie voor Henna/walnoten
  • Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)
  • Gebruik van Lithium
  • Wondjes rondom de wenkbrauwen
  • Recent geverfde wenkbrauwen